O nama

Stvorit ćemo sjenila dizajnirana samo za Vas!

U Reflect Blindu vjerujemo da Vaš dom treba odražavati Vašu jedinstvenu osobnost i stil. Zato smo posvećeni ponudi odabrane kolekcije izvrsnih sjenila koji će podići Vaš životni prostor i stvoriti atmosferu u kojoj se doista osjećate kao kod kuće.
Naš tim iskusnih dizajnera strastveno Vam pomaže da oživite svoju viziju kroz unaprijed odabranu kolekciju. Shvaćamo da je svaki dom drugačiji i zato nastojimo ponuditi raznolik asortiman proizvoda koji zadovoljavaju različite ukuse i preferencije. Bez obzira preferirate li modernu, minimalističku estetiku ili tradicionalniju i eklektičnu atmosferu, imamo za svakoga ponešto.
Pozivamo vas da istražite našu online trgovinu i otkrijete široku ponudu sjenila za zasjenjivanje i uređenje doma koje imamo u ponudi. Osim unutrašnjih sjenila u našoj ponudi imamo i sve što Vam je potrebno da svoj vanjski prostor pretvorite u utočište ljepote i udobnosti.

ZAVOLITE SVOJ PROSTOR!

Oživite svoj dom iz snova uz individualnu pomoć u dizajnu i ručno odabrane proizvode prilagođene vašem stilu, prostoru i mogućnostima.

NAPRAVI SAM!

ODABERI TIP SJENILA

Odaberi neko od sjenila iz naše ponude.

IZMJERI

Provjeri upute te pravilno izvrši izmjeru.

UPUTE PRONAĐI OVDJE!

 

KONFIGURIRAJ SJENILO

Definiraj detalje koje rade razliku.

NARUČI

Naruči svoj paket i strpi se 15-tak dana…

INSTALIRAJ

Pretvori svoju kreaciju u nešto opipljivo. Kako?

Samo pogledaj naše upute za instalaciju.

UPUTE PRONAĐI OVDJE!