Ispunite svoj dom sa Reflect sjenilima

Otkrijte idealnu inspiraciju sa našim sjenilima. Kolekcija koju nudimo splet je posljednjih trendova u svijetu sjenila sa kojima će te Vaš dom oplemeniti sa savršenom mješavinom bezvremenske elegancije i suvremenog šarma.

Oplemenite svoj kutak!

Otkrijte našu kolekciju tkanina koja je odabrana od strane poznati svjetskih ali i domaćih arhitekata te stručnjaka za uređenje interijera. 

Niste sigurni koju tkaninu odabrati? Ne brinite za to, naručite besplatne uzorke i sami se uvjerite u njihove karakteristike.  

"Vrlo sam zadovoljan kupnjom i instalacijom rolo sjenila na baterije. Montaža je bila jednostavna, a sjenila pružaju odličnu kontrolu nad svjetlom. Kvaliteta materijala je visoka, a baterije traju dugo. Preporučio bih ih svakome tko traži praktično i estetski ugodno rješenje za svoj dom."

– Marko Jukić

"Htjela bih iskreno zahvaliti na iznimno korisnom savjetovanju oko odabira sistema sjenila. Vaša stručnost i pažljivo usmjeravanje pomogli su mi da donesem informirane odluke, a rezultat je fantastičan. Sjenila su se savršeno uklopila u prostor, pružajući željenu funkcionalnost i estetiku. Hvala vam na posvećenosti i stručnosti, a ponajviše gđici Ivi na trudu kojeg je iskazala !"

– Marina Udovičić

""Oduševljen sam rolo sjenilima na baterije koje sam nedavno kupio. Montaža je bila jednostavna čak i za nekoga poput mene bez puno iskustva u radu s proizvodima ovog tipa. Funkcija upravljanja putem pametnog telefona dodatno olakšava prilagodbu svjetlosti prema potrebama."

– Ivan Jozančić

Iskustvo kupnje sjenila bilo je iznimno pozitivno od početka do kraja. Naručivanje je bilo jednostavno putem web stranice, a brza i pouzdana dostava dovela je proizvod do mojih vrata u rekordnom vremenu. Montaža je bila nevjerojatno jednostavna, pružajući mi elegantno i funkcionalno rješenje za prozore. Sve pohvale!"

– Matija Jurec

"Cijeli proces od narudžbe do instalacije sjenila protekao je glatko i bez ikakvih problema. Web shop za naručivanje je odličan, a dostava je bila brza i pouzdana. Nakon što su sjenila stigla, instalacija je bila jednostavna zahvaljujući detaljnim uputama čak i mom mužu koji i nije neki majstor. Kvaliteta proizvoda iznenađujuće je visoka, a moj prostor sada izgleda fantastično."

– Ines Marić Grgić