Pergole

Ako imate dvorište ili terasu koju želite transformirati u ugodan prostor za opuštanje na otvorenom, alu pergola je izvrstan izbor. Bila ona bioklimatska ili tekstilna, izrađena je od visokokvalitetnoih materijala te kao takva pruža dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete. Njezin elegantan dizajn omogućuje prilagodbu različitim stilovima uređenja prostora, dok njezina lagana konstrukcija olakšava instalaciju.

Pergole dolaze s mogućnostima prilagodbe nagiba i otvaranja krova ukoliko se radi o bioklimatskim pergolama, pružajući vam kontrolu nad količinom svjetla i zraka.

Ukratko, pergole su savršena kombinacija estetike, funkcionalnosti i izdržljivosti za vaš vanjski prostor.

Posjetite naš KONFIGURATOR i učinite svoj dom posebnim.

 

Konfigurator

Odaberi naše sjenila i konfiguriraj ih po vlastitoj želji. Uz pomno odabranu kolekciju tkanina, posljednje trendove i dostignuća u sistemima, kao i neograničenu mogućnost kombiniranja jednostavno  ne možete pogriješiti!

Savjet stručnjaka !

∗ Pergole su profesionalni sistemi zasjenjivanja, i samim time zahtjevaju izmjeru, instalaciju i puštanje u pogon od strane ovlaštenih osoba i stručnjaka sa iskustvom. Kupnja Pergole tvrtke Reflect Blinds moguća je isključivo u suradnji sa ovlaštenim partnerima tvrtke Reflect Blinds.

Obratite nam se na info@reflectblinds.com za dodatna pitanja i savjete !

 

Provjeri naše ostale proizvode !

Pogledaj našu galeriju 

Trebaš pomoć? Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju !