Vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine su praktično i estetski prikladno rješenje za kontrolu svjetla i privatnosti u domu. Izrađene od aluminija, pružaju dugovječnu zaštitu od sunčevih zraka i neželjenih pogleda. Podesiva lamelna struktura omogućava prilagodbu kuta svjetlosti prema osobnim preferencijama, čime stvaraju ugodnu atmosferu u prostoru. Osim funkcionalnosti, vanjske žaluzine dodaju i vizualni dojam eksterijeru, doprinoseći modernom i elegantnom izgledu vašeg doma. U našoj ponudi možete pronaći različite tipove lameli vanjskih žaluzina, a više o tome u konfiguratoru.

Posjetite naš KONFIGURATOR i učinite svoj dom posebnim.

 

Konfigurator

Odaberi naše sjenila i konfiguriraj ih po vlastitoj želji. Uz pomno odabranu kolekciju tkanina, posljednje trendove i dostignuća u sistemima, kao i neograničenu mogućnost kombiniranja jednostavno  ne možete pogriješiti!

Savjet stručnjaka !

 ∗ ZIP sistemi su profesionalna sjenila, i samim time zahtjevaju izmjeru, instalaciju i puštanje u pogon od strane ovlaštenih osoba i stručnjaka sa iskustvom. Kupnja ZIP sjenila tvrtke Reflect Blinds moguća je isključivo u suradnji sa ovlaštenim partnerima tvrtke Reflect Blinds.

Obratite nam se na info@reflectblinds.com za dodatna pitanja i savjete !

 

Provjeri naše ostale proizvode !

Pogledaj našu galeriju 

Trebaš pomoć? Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju !