ZIP rolo

ZIP roloa su moderna i praktična rešenja za prozore koja kombinuju elegantan dizajn sa funkcionalnošću. Ova rolo sjenila imaju patentni sistem zipskog vođenja, čime se sprečava neželjen ulazak svetlosti, insekata, prašine i kiše, a sjenilo je jako otporno na udare vjetra. ZIP rolo pružaju dodatnu izolaciju i privatnost, a istovremeno omogućavaju laku kontrolu nad nivoom svetlosti u prostoriji. Njihova jednostavna instalacija i moderna estetika čine ih popularnim izborom za suvremene domove i novoprojektiranje prostore, a sa maksimalnom dimenzijom od 6 x 5 m zadovoljavaju i otvore najvećih dimenzija.

Posjetite naš KONFIGURATOR i učinite svoj dom posebnim.

 

Konfigurator

Odaberi naše sjenila i konfiguriraj ih po vlastitoj želji. Uz pomno odabranu kolekciju tkanina, posljednje trendove i dostignuća u sistemima, kao i neograničenu mogućnost kombiniranja jednostavno  ne možete pogriješiti!

Savjet stručnjaka !

 ∗ ZIP sistemi su profesionalna sjenila, i samim time zahtjevaju izmjeru, instalaciju i puštanje u pogon od strane ovlaštenih osoba i stručnjaka sa iskustvom. Kupnja ZIP sjenila tvrtke Reflect Blinds moguća je isključivo u suradnji sa ovlaštenim partnerima tvrtke Reflect Blinds.

Obratite nam se na info@reflectblinds.com za dodatna pitanja i savjete !

 

Provjeri naše ostale proizvode !

Pogledaj našu galeriju 

Trebaš pomoć? Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju !